Reklambyrå Pointer

Reklambyrå Pointer är en liten, ungdomlig och flexibel reklambyrå, som startade sin verksamhet redan 1998. Vårt kompetensområde är digital kommunikation i alla dess former. Vi erbjuder lösningar för såväl trycksaker, webb som sociala medier.

Våra tjänster

Om du har ett par minuter över för oss har vi många år för dig och ditt företag. Berätta om dina behov så kommer vi med förslag på lösningar. Vi erbjuder en interaktiv, omfattande och långsiktig planeringsservice samt genomförande av projekt.

Kan vi hjälpa dig?

Vem som helst kan försöka uppnå en kostnadsbesparing genom att ta till saxen och snygga till sitt yviga hårburr framför spegeln. Ofta är dock yrkesfrisörens slutresultat mer estetiskt och väcker färre frågor. Vi vågar påstå att samma lagbundenhet gäller på reklamens område.

Din strategi?

Hur närmar du dig dem som kanske behöver de produkter eller tjänster som ditt företag erbjuder? Vi kan stärka ett redan känt namn eller skapa en ny berättelse. Vi kan även hjälpa till att nå dem som ännu inte känner till dina tjänster eller produkter. Många av dem kan vara potentiella kunder.

Varför?

Återkommande reklam skapar en konsekvent, identifierbar linje för produkten och företaget. En märkesprodukt som är välinarbetad efter år av konsekvent reklam säljer bättre än en produkt eller tjänst som marknadsförs planlöst.

Senaste projekt

Produktpalett

Förutom traditionella tjänster inom trycksaker, webb och sociala medier erbjuder vi även foto- och videofilmstjänster samt videoredigering. Om du önskar kan du till exempel låta oss ta hand om uppdateringen av dina befintliga webbsidor.

Grafisk design

Från trycksaker till logotyper och reklam på sociala medier

Webbdesign

Från enkla webbsidor till större helheter

Fototjänster

Reklam-, produkt-, person- och flygfotografering

Videotjänster

Videofilmning och -redigering

Vilka är vi?

Reklambyrå Pointers ”huvudkock och diskare” är Kim Mäkynen – företagare i reklambranschen i andra generationen. Till Kims ansvarsområde hör produktion inom trycksaker, webb, sociala medier och video. Christoffer Björklunds ansvarsområde omfattar ljus- och videofilmning samt -redigering och produktion av webbsidor.

Kim Mäkynen

Kim Mäkynen

Reklamdesigner och företagare

Tfn 050 355 7741
Skicka epost

Christoffer Björklund

Christoffer Björklund

Fotograf och videofilmare

Tfn 050 585 8443
Skicka epost

Ta kontakt


  Kontaktuppgifter

  Mainostoimisto Pointer
  Malmögatan 3, 65100 Vasa
  Tel 050 355 7741
  info@mainostoimistopointer.fi

  FO-nummer: 0651863-6